''Zullen we eens koffie drinken?''

Met grote regelmaat krijg ik de vraag of ik een keertje een kop koffie wil drinken. Of ik even wil meedenken met een casus of over het starten van een eigen praktijk.
Zo'n koffie wil ik ook

''Wil je even meedenken?''

Twijfels over je studiekeuze? Ook voor jezelf willen beginnen maar niet weten hoe? Vragen over gezinnen in rouw? Traumasensitief werken? Hulp nodig bij je scriptie? Vragen over klachten in het werkgebied? Hoe is het om te werken met cliënten die rouwen? Twijfels over de werkdruk? Hoeveel uur per week werken is gebruikelijk, en hoeveel verdien je nou echt als starter? Verdien je als therapeut echt zo veel geld? Van loondienst naar zelfstandige; wat zijn de consequenties?


Met grote regelmaat krijg ik de vraag of ik een keertje een kop koffie wil drinken. Dat wil ik best, maar er zijn twee redenen waarom ik daar toch altijd "nee" op zeg. De eerste is dat ik dan veel te veel koffie drink, en de tweede is dat een kopje koffie - wanneer het gaat om het geven van advies! - helemaal niet efficiënt is. Wat wel efficiënt is, is samen met mij anderhalf uur (per sessie) praten over jouw vraag of twijfels. Een "goed gesprek", dat uiteraard volledig in vertrouwen plaatsvindt. Bij mij of bij jou. 

Kosten: € 175 inclusief btw voor 1,5 uur. (Inclusief koffie. Of thee.)


DIGITALE KOFFIE

Naast een persoonlijke afspraak is het ook mogelijk om een “goed gesprek” op afstand te boeken. Een zogenaamd “spar-uurtje”. Dit gesprek vindt plaats via FaceTime, Skype, WhatsApp-videobellen of Zoom, en kun je (dus) voeren vanuit je eigen vertrouwde omgeving. Een fijne bijkomstigheid is dat een digitaal gesprek een stukje goedkoper is dan een persoonlijk gesprek, en dat je je huis of kantoor dus niet hoeft te verlaten. Net als een persoonlijk gesprek kan ook een digitaal gesprek met meerdere personen plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan een groepje studenten die wil sparren over het beginnen van een eigen praktijk. Ook hiervoor geldt uiteraard dat dit gesprek volledig in vertrouwen plaatsvindt. De koffie zal je in dit geval alleen zelf moeten regelen…

Kosten: € 154 inclusief btw voor 1,5 uur